Tangen Siri

Tangen Siri og hennes fantastiske oppasser, Josefine Eilertsen, på unghestskue våren 2017.
  • Født – 10.06.2015
  • Eier – Anders Berntsen og Raymond Hope
  • Oppdretter – Jørgen Andreas Nilsen og Ann-H. Nilsen
  • Trener – Lars O. Romtveit

Tangen Siri er en lettbygd middels stor hoppe som ble hentet inn av Lars Romtveit som makker eller «med på slengen» føll hos Jørn Gunnar Nilsen da vi var på rekognisering av jevnaldrene Tangen Frida.  Disse 2 hoppene har hatt stor glede av hverandre under oppveksten, og fortsetter å ha det også som ungdommer!

Lars har hatt Siri i sin varetekt siden hun var 8 måneder gammel, og hun har opp til dags dato vist en stabil og fin utvikling. Ellers er dette en lun og avslappet hest som er en drøm å jobbe med.

Hun tjener svært mye på sin flotte innstilling og lette, flotte trav – og vi håper hun skal være med å sette preg på hoppeløpene i sin årgang. Hennes «søster» Tangen Frida er lang større aksjonsmessig og vil således kreve ett helt annet muskelsett for å beherske teknikken sin.

Hennes beste søsken er Tangen Tinn(728.477kr) og hennes helbror Tangen Trym(f.2011) som foreløpig har sprunget inn 145.852kr.

STAMTAVLE

 

11 av 12 startende Bork Odin-avkom har vunnet løp fra denne morslinjen. Mest kjent er Tangen Tia og Tangen Irene.

De mest kjente hestene fra hennes morslinje er Moe Brage, Åsajerven, Tangen Scott, Galileo, Norheim Faksen, Norheim Svenn, Norheim Jerv og Fjord Jerven.

Ellers har vi hatt i bakhodet at Bork Odin-avkom har hatt suksess med Alm Svarten i morsblodet, eksempelvis Lyn Rappa, Tangen Tia og Ådne Odin. I det hele tatt virker Bork Odin å være en aldri så liten «hoppespesialist» så vi krysser fingrene for at Tangen Siri føyer seg inn i rekken.