Hassel Kristine

  • Født: 18.03.2017
  • Eier: Anders Berntsen og Raymond Hope
  • Oppdretter: Anders Berntsen og Raymond Hope
  • Trener: Lars O. Romtveit

Hassel Kristine er det første føllet vi er oppdrettere på. Hun kom til verden i midten av mars 2017, noe som er for riktig så tidlig å regne. Hun var tidlig høyreist, og selv om hun har noen måneder lengre på barneskolen enn sine bestevenninner, så vil hun etter alle solemerker bli ei hoppe av god størrelse.

Oppbygging og stamtavle

Hassel Kristine er en av 4 flotte Bork Odin-hopper vi har på gården. Bork Odin er etter vårt skjønn en aldri så liten hoppespesialist. Vi tror samtlige av våres kasus kommer til å forsterke denne statistikken. Morslinjen til Kristine er gått gjennom under presentasjonen av Tangen Gry.

Spikeld- hopper med Bork Odin som far er noe vi mener har mye for seg. Dette har vi rørt ved under presentasjonen av Lyngås Alfa.

Her er det dog snakk om Lome Kongen som er etter nettopp Spikeld. Med Lome Kongen som morfar får vi unngått innavl på Elding samtidig som vi beholder prinsippet om en rask og eksplosiv hingst kombinert med en sterk og seig morfar. Videre krysser vi Røder mot Bork Rigel som er dvelt ved under presentasjonen av Hassel Linda.

Ellers har vi kommentert hopper med Alm Svarten opp mot Bork Odin under oppslaget til Tangen Siri.