Derby-billetter skal fordeles

Derby-billetter skal fordeles

3 Lyngås Alfa fikk et greit spor i kvalifiseringen sin til Norsk Travderby. Hesten er uansett treg ut så om vi klarer en god posisjon er mer uvisst. Hestene på innsiden holder henne normalt ute, men på den andre siden vil nok stallvennine  2 G.G. Anna tidlig ned i førstesporet. Løpet er faktisk sjeldent vanskelig å kjøre på minibanen denne gangen. 6 Brenne Berna ønsker seg ryggløp, men å ta opp fra start virker komplisert med såpass ujevn kvalitet på hestene. Det kan godt være Tjomsland bruker en polett for å komme seg til tet for deretter slippe til Solberg bak 7 Ness Tjo Fryd. Innersporets 1 Rappoda står til for et optimalt løp, men hun må også klare å gå feilfritt for å klare en topp 4-plassering. 9 Alfa Lina kan meget vel passere oss på startsiden, men det kan være en velsignelse så sant Aarum slipper å få hester mellom seg og Karlsson. Løpet lukter stallseier til Tjomsland hele veien til banken, men vi håper at den godeste Karlsson lager travløp av dette. I så tilfelle kan vi klare å splitte favoritt-trioen med 3 Lyngås Alfa. Fjerdeplassen gir finale, men den er i praksis null verdt om man skal kunne ha forhåpninger om premie i den store finalen. Utstyrsmessig blir det likt som sist(murphy) eller helstengt(aldri prøvd før). Den avgjørelsen tas etter varming. Hoppa vår sliter med konsentrasjonen, og hun er dessverre mer opptatt av kusken og det som skjer bak henne enn selve konkurransen. Kapasiteten er dog høy så den dagen hun bruker kreftene på det hun skal så vil det komme et pangløp!

Edit 25.08: Det blir trolig aluminium foran for første gang.  Tidligere har hun gått med 4 jernsko (250 gram, såle inkludert). Det blir således en moderat letting, men alle monner drar…