Kvalifisering til Derbystoet

Kvalifisering til Derbystoet

Lørdags morgen setter G.G. Anna & Lyngås Alfa kursen mot Østersund. Reise og overnatting har gått utmerket begge gangene de har vært i Rättvik, så vi håper og tror det samme blir tilfelle nå. Lyngås Alfa debuterer bak bilen, men har vært stabil og god bak bilen på Bruvollen. Både trener og kusk er av den oppfatning at hoppa kan være en reell pluss-variant på autostart. I heatet til Alfa er det egentlig ingen som har vist spesielt gode egenskaper bak bilen, bortsett fra Skeie Lotta som står i bakspor. Det er uansett nært umulig å spå denne startsiden på forhånd. Sist på Momarken dro Dalen for sent ut i angrep og tapte målfotoet på det. Vi syns uansett at Alfa fikk vist litt av det hun har inne, så finaleambisjonene er berettighet selv om hele 7 av 9 hester kan gå til finale i den første kvalifiseringen.  G.G. Anna fikk et tøffere heat, men står til gjengjeld i et optimalt spor. Her kan nemlig Killingmo kjøre med bak innersporets; Lille Frøken Støen hele veien…