Oaks bonus

Oaks bonus

4 Lyngås Alfa turnerer om dagen og gjør her sin tredje start på under 3 uker. Det ble startgalopp i Vinvaras æresløp, mens hun løste litt dårligere enn vi håpet fra et godt spor i Rättvik. Alfa ble da passert inn på første svingen av en real bremsekloss, hvilket gjorde at tillegget på 20m ble utøket til det doble før Aarum fikk sendt henne framover. Hesten gikk da en nokså bra sveip fra 400m til inn på tredje svingen. Der og da hadde kusken store seiersambisjoner. Utav tredje svingen gikk dog Stommens Berta ut i et angrep fra lederryggen. Det angrepet holdt helt inn da Alfa tapte dyrebare meter da hun trengte å gjøre fra seg. Ned oppløpet hentet Alfa inn det meste av forspranget, og hun fikk også gleden av å passere vinneren et stykke etter streken da Kajsa Frick sluttet å kjøre. Alt i alt leverte Lyngås Alfa et helt greit løp, men hun må heve seg et godt hakk om hun skal være med i striden denne gangen.

2 Dronning Af Sola ble mye betrodd i Vinvaras æresløp. Den gangen ble sporet en felle. Nå er det helt andre forutsetninger så om Kringeland får til en reell tidlig forsering så kan det bli tet. Fra 20m er nok 3 Briskeby Anna på kjapp frammarsj. Fra lengste tillegget har 7 Brenne Berna en dønn riktig oppgave. Med overlegen fart og kun 6 hester å runde så lukter det nytt gull for Tjomsland-traveren.