Lyngås Alfa i årsdebut

Lyngås Alfa i årsdebut

Alfa har trent sterkt og stabilt i hele vinter etter litt tull i sine 2 siste starter. Det er uansett ikke idag man skal tro på noen seier. Det ligger en lang og innholdsrik sesong foran oss så det gjelder å spille kortene sine riktig. Vidar Hop får krystallklar kjøreordre om å gi hesten et pent og avventende løp. Mars kommer til å inneholde dette «rutineløpet» på Bjerke idag, april kommer til å inkludere et Veikle Balder- kval der vi ønsker et resultat, mens mai kommer til å bestå av et avventende løp på autostart. Før dagens start har Alfa kun hatt 2 rolige runder på Bruvollen, og hun er fremdeles på vinterdiett. Vi håper og tror motsatt volte er gunstig for henne. Normalt vil det faktum at vi er langt unna skikkelig løpsform øke sjansene for feilfri avgang…