Hassel Linda til start- ny milepæl!

Hassel Linda til start- ny milepæl!

Fredag 6.mars er dagen vi får gleden av å ha eget oppdrett til start for første gang. Stedet er Jarlsberg og løpet er V5-4 som er et rekruttløp for hester med grunnlag under 4k. I denne anledningen er det bare å ta av seg hatten for jobben som er gjort med 3-årshoppen. Hassel Linda er den aller første hoppen anno 2017 som er klar for travløp. Hun stiller faktisk med seierssjanser også til tross for at hun er klart yngst i feltet.

Talentet til hesten har vært framtredene fra mer eller mindre første gang hun ble satt opp foran vogn. Med tanke på hvor mye Linda hadde spart i prøveløpet har hun ganske sikkert inne en tid ned mot 34-35 om det løser seg fint. Banen kan muligens bli litt tyngre denne gangen så det kan godt være vinnertiden i løpet blir en del høyere enn man tror. De tøffeste utfordrerne er 4 Briskeby Bragden, 5 Spang Sirius og 11 Gylden Storm. Førstnevnte fulgte godt med gode hester i debutløpet sitt til 3.plass, mens Sirius galopperte da Tengsereid ville trangt ut fra innersporet rundt 2.svingen i samme løpet. Følelsen er at ekvipasjen ville kjempet i trippelstriden ilag med Bragden om den galoppen kunne vært unngått. Gylden Storm rapporteres å være en sterk og tøff type som skal regnes i dette løpet, hvor nevnte kvartett skiller seg ganske greit ut. Vi tror at 1 Hassel Linda forsvarer sporet, og at Tommy Fløysand sitter foran jo mindre noen skulle få opp uventet fart på hestene sine.

Med dette ønsker vi lykke til med karrieren og satser på at det hele starter på beste vis!