Tangen Siri har blitt sørlending

Tangen Siri har blitt sørlending

Fredag 27.desember satte Tangen Siri kursen sørover med Jenny Thygesen for å starte andre del av sin karriere. Nå har hoppa blitt 5 år, og tiden er inne for å gå mot eldre hester i sitt grunnlag. Ny eier er John Arne Degnes, som også er en del av Team Thygesen.  Hesten kommer idag ut «første motsatt» på tillegg med Lars Anvar Kolle. Løpet teller 9 hester, hvorav 3 stykker starter på grunndistansen. Både kusken og hesten er dyktige i volten så normalt er det en god start i vente. I spillet blir hun et 4.valg i V65-3. Inn mot denne starten er treneren litt usikker på hva man kan vente, men Siri har hatt 5 uker med relativt gode treningsforhold. Sist gang hesten kom ut etter miljøskifte ble det seier. Tidsperspektivet med 5 uker i ny regi virker optimalt. Vi tror det bør være håp om å krige blant de fremste i et ikke altfor tøft løp.

Lykke til videre, kjære Tangen Siri!