T.H. Gjølstads minneløp

T.H. Gjølstads minneløp

Det er duket for spint over 4 distanser når Bjerke inviterer til V75 lørdags kveld. Favoritt blir vår egen 2 Lyngås Alfa. Vi er inne på at streken fort vekk er vel så sterk som de som står på 20m i dette løpet. Fra de lengre tilleggene er det 11 Vill Jerven som er hesten, men oppgaven hans er nær umulig. Normalt tar 1 Voje Eldin teten. Vallaken var betydelig forbedret sist da hesten gikk 28 siste 500m tross tung bane og strevsom reise. Selv om rangeringen tilsier noe annet torsdags kveld så synes vi dette er løpets klare andrevalg. Denne gangen kan Malmin velge på å kjøre foran hele veien eller overlate til Hop. Begge oppleggene gir gode sjanser til å være blant de 2 beste. 3 Tangen Lea og 2 Lyngås Alfa har bedre forutsetninger enn sist spormessig. Mens Lea er særdeles komplisert er egentlig Alfa travsikker selv om det gikk åt skogen sist. Hop vil denne gangen holde litt igjen og la Malmin føre an feltet til å begynne med. Vi varslet om at 2 Lyngås Alfa var grovt forbedret inn mot Klosterskogen sist. Det budskapet var det hold i. Om hoppa leverer et nytt løp på samme nivå uten noe strul på veien så er sjansen for revansje stor.

Hva angår 12 Tangen Siri som skal ut fra 60m i samme løp så kan hun ventes forbedret denne gangen. Hun kan sprinte bra og gikk glipp av en 25- tid tredje sist. Den gangen var hun på vei forbi Rappstjernen ned oppløpet før hun slo på en skjelden galopp. Selv om vi tror på et toppløp er premie en bonus fra disse forutsetningene…

Rangering

A: 2 B: 1 C: 3-7-5-4-11-6 D:  12-10-9-8