Hop og Høitomt med jerngrep

Hop og Høitomt med jerngrep

E.C. Koren Lunds minneløp blir av de aller fleste ansett som en åpen affære. Flere henger seg opp i at 3 Sjø Stjerna står 20m billigere inne i løpet enn sist. Dette er en farlig tilnærming. Fakta er at 1 Rappoda skal ha rygg, og at Vidar Hop ikke slipper forbi seg lillebror Tjomsland på startsiden. Høitomt kommer heller ikke til å rikke seg fra ryggen til Hop. Denne gangen skal det kjøres 5 svinger. Sjansen til Vidar Tjomsland ligger i å lifte med så lenge som mulig i 3.innvendig – da kan de være med på fotoet igjen om framgangen fortsetter. Legger Tjomsland seg tidlig til tørk utvendig på en 800 meters bane så kjører han ikke om seieren til slutt…

Videre kan vi fortelle at 2 Lyngås Alfa har gått betydelig fram til denne starten. Hun var aldeles strålende på Bruvollen under oppkjøringen for noen dager siden. I sin siste start på Bjerke gikk hun 26 siste 1000m. Med forventet framgang denne gangen ser det på forhånd svært vanskelig ut for de som skal gå rundt henne. At 1 Rappoda dekker lederryggen er selvfølgelig et stort pluss. Hva angår tilleggshestene så tror vi de mest betrodde kan bli overflydd av de som volter motsatt. Dette er ytterligere et pluss i kanten for de som kjører fremst i rekken.
Utstyrsmessig er det mulig vi tar opp sjekken ett knepp og åpner henne en smule i ørene. Både Høitomt og Hop har nokså enkle arbeidsoppgaver denne gangen, og vi tror begge løser oppdragene sine med enkelhet!