Dalen leder rundtom i Veikle Balder Cup?

Dalen leder rundtom i Veikle Balder Cup?

I det siste kvalet til Veikle Balder Cup var vi klar på at det var et løp for Tangen Siri og Voje Maren på 40m. Den gangen var det svakere hester på strek i et lite felt. Idag er det sterkere hester på strek og ikke minst et større felt. Kortere oppløp på Biri er det også. Favoritten Voje Maren er for sikkerhets skyld gitt 20m ekstra handicap.

1 Å.M. Luna fikk et perfekt spor. Vi tror at hun har en topp sjanse til å spore dette løpet fra start til mål. 2 Frk. Sjur blir hardt betrodd, men det lukter vel et løp utenfor lederen om hun skulle finne flyten…? Frøken er forøvrig behandlet siden siste start. Runi hemmes av spor 4, mens 3 Haugs Blesa er en som sliter i volten. Rapportene på Luna er gode så med tanke på at hesten kun er et 5.valg(8%) på 1.5M omsatt i V75 så ligner dette et svært godt spill. Sjansen for at det ikke går veien er selvfølgelig vesentlig større enn at man setter draget, men verdien er bare skyhøy! Hva angår vår egen 12 Tangen Siri så er hun begunstiget med 20m forsprang på 14 Voje Maren. Dog kan det fort bli Siri som animerer løpet for Maren nå. Øverdal-traveren har «vinner-punchet» i sitt arsenal, men skal ha flyt for å rekke helt fram. Alfa Betty er en tøffing som har varmet opp med et stayerløp og et V75-løp siste 2 ukene inn mot denne starten. Vi er litt usikker på denne «taktikken», men en tøffing er hun iallfall…

Legg igjen en kommentar