Frøkna til landsfinalen

Frøkna til landsfinalen

På fredag har vi gleden av å kunne få vist fram vårt eget oppdrett under Veikle Balders landsfinale på Biri. Hassel Frøkna hadde en aldeles strålende høst og vinter da hun stod hos Stian Eilefsen. Under mønstringsløpene var hun dog litt småsyk, og det ble værre etterpå. Dette ledet til at hun fikk seg en sommer på beite. Da hun kom til stall Killingmo bar hun preg av en behagelig sommer. Vi var litt i tvil om vi skulle ha henne med til finalen, men hun kviknet svært så raskt til så nå tror vi at det er gode muligheter til å få vist henne fram fra en god side. I likhet med sin storesøster Lyngås Alfa har hun en teknikk mange kan misunne henne for. Lise Bekkevold Johansen drar til Biri allerede i kveld slik at man kan stille uthvilt og klar til dyst i morgen tidlig. Vi ser fram til en stor kaldblodshelg på Biri og skal også forsøke å oppdatere litt på twitter!

Legg igjen en kommentar