Lyngås Alfa med god debut!

Lyngås Alfa med god debut!

Vår 3-årige hoppe er sjenket med skjeldne gudegaver fra naturen, men hun har samtidig vært alt annet enn lett å realisere. Som 2-åring stod hun over halve treningssesongen. Ikke fordi hun slet med skader eller fysikk, men ganske enkelt fordi hun hadde litt for mye krutt i beina. Stian Eilefsen fikk henne inn på høsten ifjor, og da gikk alt meget bedre. Dessverre ble det en vår preget av mye stallsykdom dog. Med så lite treningsgrunnlag i kroppen var det en «no-brainer» å la henne stå over begge kriterieløpene. Hadde vi latt henne fly 27 i sommer så hadde det trolig vært karrieren i søppelbøtta. Nå ser vi heller fram mot den kommende sesongen. Vi skal likevel la henne få springe 2 nye totalisatorløp denne senhøsten. Neste oppgave blir Bjerke 6.november hvor hun vil stå på tillegg. Dette er en fin mulighet til å få minglet henne midt i feltet før vi lar henne strekke litt ut 8.desember på Færjestad. Løpet Alfa vant igår hadde flere norske innslag. Tin Indi ble toer og fikk notert ny personlig bestenotering. En rask førsterunde via 20m tillegg gjorde at hun ble veldig sliten til slutt. Norskoppdrettede Milja u. Våler Vilja leverte løpets raskeste oppløp og var positiv. Fux Deluxe var dessverre ikke helt på topp for dagen, men hun kommer nok sterkere tilbake ved en senere anledning…Alfa går nå ilag med Tangen Siri på stall Killingmo så nå er hoppene våres i gjenforening. Hassel Frøkna har også lurt seg inn i den samme banden så utegangen har stort Bork Odin-preg!

Legg igjen en kommentar