Siri tester startbilen på Bjerke!

Siri tester startbilen på Bjerke!

Idag skal Siri ut på Bjerke for å forberede seg til Hoppe-derby i Østersund. Det er i hovedsak 3 ting som gjelder; bli vant med bil-vingen, konservere løpsformen og få ekstra fart i kroppen. Vi vil også sikte mot å gi henne et fornuftig løp. Selv om Siri er feltets nest beste hest så må vi anta at hun ikke løser spesielt fort bak bilen. På forhånd ser det ut som et løp hvor Ask Major vil bli sluppet til tet. I så måte er det nærliggende å tro at majoren tauer førstesporet inn til de neste plasseringene. I våres øyne blir dermed Siri overvurdert i trippelsammenheng idag. I V75-spillet må hun dog være løpets 3.valg. Om det forventede scenarioet går i vasken så snus nemlig det meste på hodet. Konklusjonen blir dermed at Siri holder holder nært korrekt prosent i V75-spillet, mens hun vil bli overvurdert i plass-, tvilling- og trippelspillet. Hoppa er ikke testa bak verken bil eller grind i trening. Hun reiser derfor inn til hovedstaken tidlig for å jogge litt bak bilen… I trening ser hun utrolig bra ut så vi håper det skal kunne bli et nytt positivt løp selv om sjansene for topplassering egentlig er svært moderate.

Legg igjen en kommentar