Frida jakter form

Frida jakter form

Frida skal ut i V65-finalen på Biri 7.juni og står samtidig inne i DD- og V5-spillet. Noe hett spilleobjekt er hun dog ikke. Hun har kun fullført 2 løp siste 6 måneder og leter således etter løpsform. Om noe så står hun riktig til i spor 2 med kun 4 hester på strek. Det betyr at vi bør kunne sikre oss lederrygg eller 3.innvendig. Frida har ikke gått skikkelig på langsidene og har faktisk fungert klart best på svingene når hun faller innover i banen. Denne gang blir det vanlig vogn med stenger som er nytt for henne. Dalen har hatt et sterkt ønske om å få testet dette så nå er det dags. Selv om ambisjonene er moderate kan man ikke regne henne helt bort siden hun tross alt står til for et skjeldent godt smygløp. Vi krysser fingrene for framgang slik at vi har hest å dra til Østersund med!

Legg igjen en kommentar