V75 Jackpot Forus

V75 Jackpot Forus

Gode rammevilkår til Forus idag. Jackpot, banker som normalt står og 2 ganske så overspilte.

Dagens kapp nummer 1

10 Grace Yoga 20%. En viss vinnersjanse, men prosentskapet rimer ikke med realitetene. Runder trolig ikke fra køen, og det skal godt gjøres å komme seg til tet tidlig. 3 Hjelle Revenue er en som er for lite spilt. Vi unner oss hele 10 hester i V75-3 på dagens joker.

Dagens kapp nummer 2

8 Explosive Lane 18%. Hun ble brukt innledningsvis 3.sist, og da var det iskaldt til slutt. Nokså ordinær nest sist på Bergen travpark. Aller sist ble det seier med skammelig liten margin til tross for at løpet ble kjørt helt opp i hendene på henne. Fra et utfordrende spor mot kamerater trengs all mulig tur for å gjenta bedriften. Om man ryker i bånn idag blir det tornerosesøvn «åkke som». I V75-7 fortjener 10 American Cheque mer kryss. Han møter helt rett gjeng, og idag ønsker nok Frode å vise fram hesten til Djuve. Forventer ham litt opp idag, men tror faktisk det kan bli seier selv om formen kun er på 95%. 4 Trust Boom Bay står fint til blant de tilreisende. Kusk og eier ligger mystisk lavt i TGN. Faren kjørte sist, og da gav hesten et svært godt inntrykk. En ellevill formtopp kan faktisk være tilbake nå- da skal man være obs! Vi stiller oss nøytrale til prosentene rundt 12 Wilma Leggrowbach og 9 Annie’s Boy. V75-7 har flere vinnerkandidater, men få av dem er underspilte.

Dagens banker er 13 Ulsrud Tea i V75-6. Innflytelsesrike Nettavisen dekker opp. Det gjør at oppkomlingen 9 Neslands Faksen blir dagens største favoritt. 70% på klodens beste kaldblods i et løp hun har 11 hester å runde med potensielle opptrekksdyr som 11 G. Jerken og 10 Roli Eld er spiselig med god margin. I motsetning til Nettavisen mener vi at 5 Professor Ø.K. gikk karrierens beste løp sist. Han står uansett dumt til når man kjører løpet på minibanen så noen stor trussel tror vi ikke han er.

 

Lykke til og god lørdag!

 

 

Legg igjen en kommentar