Lotte & Josefine har funnet nytt hjem!

Lotte & Josefine har funnet nytt hjem!

Våres 2 åringshopper har vært heldige. De er nemlig innkvartert hos Natalie I. Repstad og Andre K. Sviland. Vi har hatt som målsetning å starte så tidlig som mulig med hestene våres. Det er lettere sagt enn gjort. Hos Morten Einang er det mange hester oppstallet i en hverdag som krever sitt. Videre har vi nøkterne budsjetter så for tiden er vi er nå i en periode der vi ser oss etter folk som ønsker hester inn tidlig. En viktig «deltids-jobb» i oppdrettet vårt er å finne folk som har kapasitet til å ta imot åringene i første kvartal slik at alle hestene våres får startet utdannelsen så tidlig som bare mulig.

Nå har altså våres 2 åringshopper kommet inn til folk som deler vårt syn på tidlig utdannelse og som har lagt klasseløpene for øyet. Det er å anse som en gave fra himmelen for oss. Mor til Hassel Lotte er forøvrig helsøster av Spang Kinge som Natalie hadde så stor suksess med i tiden han stod hos henne. Hassel Josefine er en slags oppdretterdrøm fra våres side da vi for første gang i kaldblodshistorien har fått brukt morslinjen til Haukeli Nora slik vi synes er mest spennende, dvs. Elene Best til Jahn Sjur i en avlshingst sin direkte morslinje, «tail-female», her 5×5.

Begge skolepikene går fint ilag med deres nye «tanter» Dronning Af Sola og Salte Faksa. Sistnevnte venter føll etter Odd Herakles til våren, mens dronningen håper å få prøve seg i løp ila årets tredje kvartal. Småtassene har startet førskolen på en ypperlig måte, og vi ser fram mot en spennende tid med mye nytt for barna…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *