Lotte & Josefine har funnet nytt hjem!

Lotte & Josefine har funnet nytt hjem!

Våres 2 åringshopper har vært heldige. De er nemlig innkvartert hos Natalie I. Repstad og Andre K. Sviland. Vi har hatt som målsetning å starte så tidlig som mulig med hestene våres. Det er lettere sagt enn gjort. Hos Morten Einang er det mange hester oppstallet i en hverdag som krever sitt. Videre har vi nøkterne budsjetter så for tiden er vi er nå i en periode der vi ser oss etter folk som ønsker hester inn tidlig. En viktig «deltids-jobb» i oppdrettet vårt er å finne folk som har kapasitet til å ta imot åringene i første kvartal slik at alle hestene våres får startet utdannelsen så tidlig som bare mulig.

Nå har altså våres 2 åringshopper kommet inn til folk som deler vårt syn på tidlig utdannelse og som har lagt klasseløpene for øyet. Det er å anse som en gave fra himmelen for oss. Mor til Hassel Lotte er forøvrig helsøster av Spang Kinge som Natalie hadde så stor suksess med i tiden han stod hos henne. Hassel Josefine er en slags oppdretterdrøm fra våres side da vi for første gang i kaldblodshistorien har fått brukt morslinjen til Haukeli Nora slik vi synes er mest spennende, dvs. Elene Best til Jahn Sjur i en avlshingst sin direkte morslinje, «tail-female», her 5×5.

Begge skolepikene går fint ilag med deres nye «tanter» Dronning Af Sola og Salte Faksa. Sistnevnte venter føll etter Odd Herakles til våren, mens dronningen håper å få prøve seg i løp ila årets tredje kvartal. Småtassene har startet førskolen på en ypperlig måte, og vi ser fram mot en spennende tid med mye nytt for barna…

Legg igjen en kommentar