Tangen Siri nr 5 på Bjerke

Tangen Siri nr 5 på Bjerke

Tangen Siri som debuterte på fint vis på Drammen for noen uker siden, gikk sitt andre løp i karrieren ikveld på Bjerke. Med kanonene Møller Tor og Nordsjø Odin i samme felt, ble det som ventet ett løp i kulissene for Tangen Siri.

Både vi og kusk/trener hadde forhåpninger om en liten rekordforbedring og snusing på siste trippelplass, men Tangen Siri hadde ikke dagen og manglet draget, noe som tidlig kom til syne. Hun fikk derfor og klokelig ett stille og rolig løp av Josefine, og vi håper hun viser den fremgangen hun viser i trening, også i banen, ved neste korsvei.

Løpet forøvrig ble særdeles severdig, og vi lot oss imponere av både Møller Tor og Nordsjø Odin som viste opp en sisterunde det luktet svidd av. Siste 500 gikk i underkant 25.0, og duellen stod å vippet i det lengste helt til Nordsjø Odin falt over i galopp kort før mål. Tjomsland fikk reddet premie og 2. plassen på streken, vel fortjent etter en heftig forestilling.

Vi vil nok høre og se veldig mye mer utover sesongen fra begge disse.

Legg igjen en kommentar