Seier i debuten for Tangen Frida!

Seier i debuten for Tangen Frida!

Tangen Frida med makker Tom Erik Solberg innfridde som favoritter på Biri i aften. Foto: Trond Pedersen @ Hestegalleriet.no

Stor spenning i aften på Biri da Tangen Frida avla sin travdebut i løp 8. Tangen Frida tok enkelt teten fra sitt 1.spor, og åpnet 39.6 / 500 og 37.5 / 1000.

Kusk Tom Erik Solberg økte suksessivt også utover andrerunden i ett løp det ble litt vann mellom båtene. 8 Kor Ilja med Øyvind Ruttenborg ble med i rygg på Tangen Frida ut sisterunden, og utfordret helt klart i angrepet sitt inn i oppløp – men ble felt av galopp når det gikk som fortest.

Dermed kunne Frida stikke unna til en klar seier i sin debut. Vinnertiden ble 36.1v /2100, og hun holdt stilen helt til mål. Stolte eiere kan dermed konstatere sin første totalisatorseier. Tangen Frida var også første hoppe av 2015-kullet som vant løp i årets sesong. Stas!

En god 8. Kor Ilja ble nr 2 mens Bjørn Steinseth sikret siste trippelplass med nr 2 Alonso Jenta.

 

Legg igjen en kommentar